0
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

0

Great brands 4 Great salons

×

Inregistrare

Datele dv.

Date Login

sau login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Mai multe poze

SKEYNDOR PACHET POWER HYALURONIC EMULSION C'18

372,00 RON

Vizualizare de ansamblu rapida

SET CADOU
Sau

Detalii

PACHETUL CONTINE: INTENSIVE MOISTURISING EMULSION NORMAL TO COMBINATION SKINS 50ML Emulsie intensiv hidratanta pentru ten mixt si gras. Acidul hialuronic este un component natural al organismului al carui scop principal consta din captarea si retinerea apei in piele. Aceasta molecula este considerata un adevarat "burete" deoarece poate sa retina o cantitate de apa egala cu de 1.000 de ori greutatea proprie. Factori externi si interni pot afecta cantitatea de acid hialuronic pe care o poseda fiecare persoana, influentand astfel starea generala a pielii. Power Hyaluronic imbunatateste hidrodinamica naturala a pielii, combinand acid hialuronic cu diverse mase moleculare cu un puternic activator de acvaporine. Rezultatul este o piele mai confortabila, perfect hidratata si cu un microrelief mai neted. Aceast gama se adreseaza persoanelor cu varsta peste 20 ani, pentru pielee deshidratata la suprafata sau in profunzime cu microrelief cutanat neuniform si mici riduri. Rezultate pentru Power Hyaluronic + 100% Ultrahidratant intr-o singura sedinta; + 90% Ridurile cauzate de deshidratare imbunatatite; + Hidratare prelungita timp de 24 de ore; + Activitate hidrica transdermica si transepidermica cu randament ridicat. MOISTURISING BOOSTER 30ML Booster hidratant pentru piele uscata. Acidul hialuronic este un component natural al organismului al carui scop principal consta din captarea si retinerea apei in piele. Aceasta molecula este considerata un adevarat "burete" deoarece poate sa retina o cantitate de apa egala cu de 1.000 de ori greutatea proprie. Factori externi si interni pot afecta cantitatea de acid hialuronic pe care o poseda fiecare persoana, influentand astfel starea generala a pielii. Power Hyaluronic imbunatateste hidrodinamica naturala a pielii, combinand acid hialuronic cu diverse mase moleculare cu un puternic activator de acvaporine. Rezultatul este o piele mai confortabila, perfect hidratata si cu un microrelief mai neted. Aceast gama se adreseaza persoanelor cu varsta peste 20 ani, pentru pielee deshidratata la suprafata sau in profunzime cu microrelief cutanat neuniform si mici riduri. RENEWAL PEELING CONCENTRATE 7*2ml Renewal Peeling Concentrate, noul tratament leave-in sub forma de fiole de la Skeyndor. Acest nou concentrat hidrateaza si ilumineaza pielea, fiind inspirat de peelingurile medical estetice. Formula sa cu 15% acizi ajuta la netezirea pielii cu pori mariti si cicatrici de acnee.

Mai multe informatii

Cod produs SK59571600
Brand SKEYNDOR
Cantitati disponibile SET CADOU
Gama Skincare
Ingrediente active INTENSIVE MOISTURISING CREAM DRY TO VERY DRY SKINS 50ML Hyaluronic acid (0.25%), Sunflower extract, Xylitol. MOISTURISING BOOSTER 30ML Hyaluronic acid (0.25%), Sunflower extract, Xylitol. RENEWAL PEELING CONCENTRATE 7*2ml Acid glicolic si fitic.
Mod utilizare INTENSIVE MOISTURISING EMULSION NORMAL TO COMBINATION SKINS 50ML Se aplica pe tenul curatat, evitand zona ochilor. MOISTURISING BOOSTER 30ML Se aplica pe tenul curatat, evitand zona ochilor. Se maseaza pana la absorbtia totala. RENEWAL PEELING CONCENTRATE 7*2ml Agitati fiola, rupeti capatul, aplicati produsul in palme si pe fata, gat si decolteu cu miscari usoare de masaj. Continuati cu un masaj energizant cu efect de corectare, aplicand mici piscaturi. Fixati produsul cu ajutorul palmelor si apoi aplicati crema de fata obisnuita.