Bazate pe tehnologia secventiala multistrat si pe o concentratie inalta de principii active cu o putere de regenerare sporita, ajuta la tratarea ridurilor si uniformizarea texturii pielii cu pete si zone de hiperpigmentare.

Tratamentul pentru ridurile medii combina actiunea a trei AHA-acid hyaluronic, glycolic si lactic cu actiune de reinnoire cu acidul mandelic pentru diminiuarea dimensiunii porilor. Tratamentul pentru pete combina puterea acidului glycolic cu acidul citric+fitic care estompeaza petele superficiale omogenizand nuanta pielii cu acidul mandelic, pentru diminuarea dimensiunii porilor.

Oricare dintre cele doua peelinguri ati alege, in functie de necesitatile tenului, este un tratament recomandat a se realiza cel mai devreme la doua saptamani distanta. Nu este recomandat pielii sensibile expusa la soare fara protectie adecvata.

Etapele tratamentului:

Dermapeel pro a fost dezvoltat prin intermediul unei tehnologii multistrat, combinand 5 tehnici de peeling in ordinea corecta si cu concentratia necesara pentru eliminarea fiecaruia dintre straturile exterioare ale pielii, cu scopul de a obtine rezultate optime si uniforme.

Cele trei etape, indiferent de tratamentul pe care il alegeti sunt: pregatirea pielii, tratamentul intensiv si recuperarea cutanata.

Varsta recomandata este cu incepere de la 30 de ani, iar pentru o piele tanara, se poate combina cu game precum Power C+, Power Retinol sau Power Hyaluronic.

Pentru pielea matura, tratamentul de peeling se poate combina cu gamele Eternal, Corrective si Global Lift. Tratamentul de peeling dureaza intre 45 de minute si 0 minute, acesta putand fi repetat dupa 3 sau 4 saptamani. Pentru a potenta efectul exfoliant de regenerare al tratamentului se recomanda aplicarea acasa a produselor de retexturizare precum Resurfacing peel cream.