1. ibd prezinta colectia Aurora Nights, o abordare indrazneata ce cuprinde nuante marmorate, inspirate de frumusetea si
stralucirile Aurorei Boreale. Pentru a realiza aceasta manichiura, aveti nevoie de oja magnetica in culoarea aleasa din cele sase nuante, un stick magnetic si o lampa UV sau LED. Primul pas presupune aplicarea Gel Bonder pentru fiecare unghie in parte.

2. Urmeaza aplicarea Base Coat-ului, care asigura rezistenta si aderarea perfecta a ojei.

3. Cele doua straturi aplicate se trateaza la lampa UV sau LED.

4. Urmeaza aplicarea ojei propriu-zise, in nuanta aleasa, asa cum ati aplica o oja obisnuita Just Gel de la IBD. Alegerea noastra este culoarea “Polar-izing”, un negru sidefat.

5. Plasati apoi magnetul deasupra fiecarei unghii pentru a muta glitterul magnetic asa cum va doriti si a crea un model frumos si diferit pe fiecare unghie in parte. Pigmentii magnetici vor urma magnetul creand unde interesante, personalizate. Nu atingeti unghia cu magnetul sau degetul, deoarece nu a fost tratata la lampa inca si se poate strica.

6. Odata ce ati obtinut efectul dorit cu ajutorul magnetului, folositi lampa UV pentru doua minute sau lampa LED, timp de 30 de secunde.

7. Aplicati un strat de Just Gel polish Top Coat si introduceti unghia din nou in lampa, pentru 30 de secunde la LED sau doua minute la UV.

8. La final, degresati suprafata unghiei folosind Just Gel Polish Gel Cleanser si manichiura este gata! Rezistenta este asigurata mai mult de doua saptamani!