Fudge este brandul care de 25 de ani este cu un pas inaintea tendintelor, un trendsetter in materie de colorare, styling si ingrijire, facand onoare identitatii sale britanice. De aceea, anul acesta aduce inca o noutate in ton cu cele mai noi tendinte internationale. Griurile si pastelurile discrete nu au fost niciodata mai cautate si mai dorite de cliente. Pornind de la un blond foarte descries, se poate obtine o nuanta unica, cu personalitate, dar acest proces este de multe ori anevoios pentru profesionist daca nu duspune  de produsele si tehnologia corecta. Cele mai cautate nuante ale sezonului se adauga paletarului de vopsea permanenta Headpaint de la Fudge! Colectia Smokey Toner- Ash Infusions include  3 nuante cenusii superbe sI moderne, perfecte pentru look-uri ca scoase din reviste. Colectia ce pune in valoare atat de bine culorile a fost creata de echipa artistica X-Presion. Cu look-uri semnatura precum ixpresionpixel, ixpresionthreads sau braille colour, X-presion sunt adevaratI pionieri ai tehnicilor de colorare, creand efecte uimitoare care pun de fiecare data textura sI mai ales culoarea parului in evidenta.

Headpaint reprezinta solutia ideala pentru specialistii in colorare care doresc sa aduca in parul clientei  un luciu superb care resista, protecttie sI integritate pentru cuticula si acoperire perfecta a firelor albe. Moleculele sinttizate sI pigmentii puri patrund in profunzimea firului de par petru a oferi nuante vibrante sI claritate. Extractele naturale sI proteina hidrolizata de orez asigura hidratarea perfecta  pe durata intregului process de colorare.

TRACY HAYES, GLOBAL HEAD OF TECHNICAL TRAINING pentru FUDGE PROFESSIONAL, spune: “Ca urmare a celui mai promovat trend in materie de colorare, tonurile grey/ silver, foarte populare, am vrut sa creem propriile nuante unice cenusii si le-am testat viguros pentru a ne asigura ca corespund dorintelor noastre si ca pot completa paletarul deja existent. Cele trei nuante se numesc  Graphite, un gri puternic , Silver Lilac, un liliachiu soft sI Rose Quartz, un roz stins cu tenta de ametist. Headpaint are tot ceea ce specialistul de colorare are nevoie – permanente sau demipermanente - in functie de cat  Peroxide Catalyst se foloseste pentru a creea culoarea, de la tonuri la moda la cele clasice, pana la culorile care arata sanatows sI pun in valoare frumusetea naturala.”