0
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

0

Great brands 4 Great salons

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Mai multe poze

INK POMADE

91,00 RON

Vizualizare de ansamblu rapida

Efect de mascare a parului alb, fixare medie,solubila in apa, cu ulei de Tsubaki.
Acest ulei era folosit pentru a intretine lama sabiilor samurailor timp de secole. Motto-ul Barber Mind a fost intotdeauna ""Iesiti in evidenta!"". Noi credem ca este de o importanta capitala sa iesim in evidenta prin crearea de produse unice. Este un stil de viata, un mod de gandire, baza metodei noastre de lucru. Cea mai buna expresie a acestui concept o reprezinta lotiunea Ink.Ne-am gandit ca a fost o idee buna sa permitem persoanelor cu parul alb sa aiba un stil mai tineresc multumita unui efect natural de umbrire a parului lor alb. Da, lotiunea Ink mascheaza parul alb, dar nu intr-o maniera permanenta, agresiva si nenaturala, asa cum ar face-o o vopsea. Efectul sau este treptat, natural si neagresiv, din moment ce aceasta incredibila lotiune se bazeaza pe lotiunea noastra Roots , care este solubila in apa si contine ulei de Tsubaki.
Sau

Detalii

Efect de mascare a parului alb, fixare medie,solubila in apa, cu ulei de Tsubaki. Acest ulei era folosit pentru a intretine lama sabiilor samurailor timp de secole. Motto-ul Barber Mind a fost intotdeauna ""Iesiti in evidenta!"". Noi credem ca este de o importanta capitala sa iesim in evidenta prin crearea de produse unice. Este un stil de viata, un mod de gandire, baza metodei noastre de lucru. Cea mai buna expresie a acestui concept o reprezinta lotiunea Ink.Ne-am gandit ca a fost o idee buna sa permitem persoanelor cu parul alb sa aiba un stil mai tineresc multumita unui efect natural de umbrire a parului lor alb. Da, lotiunea Ink mascheaza parul alb, dar nu intr-o maniera permanenta, agresiva si nenaturala, asa cum ar face-o o vopsea. Efectul sau este treptat, natural si neagresiv, din moment ce aceasta incredibila lotiune se bazeaza pe lotiunea noastra Roots , care este solubila in apa si contine ulei de Tsubaki.

Mai multe informatii

Cod produs BM 3332005
Brand BARBER MIND
Cantitati disponibile 100 ml
Gama POMADE
Ingrediente active Ulei de tsubaki
Mod utilizare Uscati mainile si parul. Luati o cantitate mica de produs , frecati intre palme si aplicati pe par pentru a obtine efectul dorit.